Din handlekurv

Ingen varer
Gå til kasse

Senger

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Senger med det naturlige materialet i fokus

Soverommet skal innredes som hjemmets hjerte, så det innbyr til opphold og avslapping. Rene linjer og så få distraksjoner betyr mye for mange, for å skape en så rolig atmosfære som mulig. Senger av tre underbygger nettopp den stemningen utrolig godt, med det naturlige materialet i fokus.

Senger av høy kvalitet sikrer god nattesøvn

Våre senger kan settes sammen individuelt ned nettopp de lamellene og den madrassen som passer best til ditt behov, noe som er en essensiell del av en god nattesøvn. For å få den beste søvnkvaliteten skal sengen din ha den rette høyde, madrassen din rett hardhet, og samtidig selvfølgelig passe inn i det rommet sengen skal stå i, for å oppnå den beste sammenhengen i innredningen.

Våre kvalitetssenger i tre er hevet over gulvplanet for å sikre en god ventilasjon i løpet av natten. Sengene er utarbeidet i massiv furu og er bevart i furuens flotte glød med naturlige kvisthull – naturens helt egen dekor, som flytt bryter den glatte overflaten.

Vi har senger til hele familien

De populære samlesettsengene til familiens yngste fås i alle størrelser, så de passer til alle barnas behov. Fås i mange forskjellige mål, og også med mange variasjoner. Så de passer perfekt til familiens behov.

NATTI, Manis-H og Woody er alle leveringsklare med fantastiske senger til både små og store barn, som ønsker å ha mulighet for å sette personlig preg på rommene sine. De enkle sengerammene kan kombineres stadig vekk, både med tanke på størrelse og uttrykk. Her finner du også barnesenger til søskenparet som deler rom, og derfor har bruk for smarte køyer, som fortsatt gir mulighet for følelsen av en privat hule. Når sengen er valgt er det kun fantasien som setter grensene for hvordan du har lyst til å bygge ut sengemodulene. All verdens tekstiler og supplerende detaljer, som for eksempel sengegavler, stiger og til og med rutsjebaner til lekebarn, er noen av mulighetene du har for å gjøre sengemodulene spennende – og hvis barnet har en flott rutsjebane på sengen, – så er det ikke vanskelig å stå opp. Barnesengene er samtidig ikke bare morsomme og dekorative, men har stort fokus på sikkerhet og trygghet, hvor Trævarefabrikernes Udsalg naturligvis stiller høye krav til sikkerhets- og holdbarhetsstandarder hos leverandører. De stabile løsningene kan dermed holde til lek og styr før sengetid, så hele huset kan gå trygt til sengs.