Historien om Trævarefabrikernes Udsalg

Laster...

Tre er naturens eget material, og det helt naturlige valget når du ønsker holdbare, sterke og robuste trevarer og møbler. På hjemmesidene våre finner du et lite utvalg av sortimentet vi tilbyr, og det er lagt ut mer enn 1400 varenummer. Du kan kjøpe alle varene på nettet på en enkelt og bekvem måte, og få de levert til BRING pakkeshop i hele Norge. 


Varene blir sent fra vårt hovedlager i Danmark og frakter med BRING til pakkeshop nær deg i Norge. 


Hos Trævarefabrikernes Udsalg finner du enkelt og greit alle de trevarene du kan drømme om. VI har alt til barnerommet, spisestuen og kjøkkenet, stuen, hjemmekontoret, soverommet, badet, entreen eller hvilket som helst annet rom i huset, institusjonen, hos legen eller på kontoret. Møbler til å sitte på, ligge i, spise på, leke med, og all verdens møbler til å oppbevare ting i. Møbler som tåler å bli brukt, år etter år.

Vi forhandler alle former for trevarer. Primært forbehandlet i furu, men også noen i bøk, eik, bjørk eller lakkert i et stort utvalg av farger.

Navnet vårt stammer helt fra 1933. Opprinnelig ble "fabrikker" den gangen stavet med en enkelt "k". Dette har vi beholdt. Vi er vant til at folk kaller oss mye forskjellig. Og vi har blant annet blitt kalt Trevarehuset, Trevarerne, Trevarer, Treprodukter, Trevarernes Udsalg, Trelasten og mange andre navne hvor tre inngår.

- på gjensyn hos Trævarefabrikernes Udsalg.

Trævarefabrikernes Udsalg er en velrenommert og godt etablert butikkjede med over 70 år på det danske markedet. I øyeblikket har vi 9 butikker geografisk fordelt over hele Danmark, en dansk, en svensk og en norsk nettbutikk samt hovedkontor og sentrallager utenfor Horsens i Danmark.