Din handlekurv

Ingen varer
Gå til kasse

Speil

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Speil i alle rom i hjemmet

Speilet er en uunnværlig del av innredningen, for store som små. I de fleste rom er speilet et helt naturlig element; i entréen, på baderommet, soverommet og på barnerommet. Derfor fins det også utallige variasjoner, så speilet kan innta nettopp den plassen som kreves av den øvrige innredningen.

Noen velger at speilet primært skal ha en praktisk funksjon i innredningen, mens andre bruker speilet som en sentral del av møbleringen – speil kan nemlig være utrolig dekorative, særlig speil i tre, hvor rammen flott avgrenser speilglasset. Utover at speil i tre kan være et dekorativt element i alle rom, gir speilene også en utrolig romfølelse. Speilene kan, hvis man ønsker det, være med på å åpne et rom opp flott, siden speilet gir en ekstra dimensjon i rommet, og etterlater en romslig følelse. Derfor gjør våre veggspeil seg særlig godt i mindre rom, som ikke skal føles som om veggene kommer nærmere, mens de mindre speil også skaper god luft rundt omkring, og kan gi et nesten kunstnerisk inntrykk, når de speiler dine øvrige møbler.

Dekorative speil i tre til enhver stil

Speil i tre kan både brukes til entréoppheng, skapspeil, sminkespeil, baderomspeil og mye mere – du bestemmer helt selv hvordan du har lyst til å bruke speilet ditt.

Vi har et mindre utvalg speil som kan dekke de fleste behov. Kun fantasien setter grenser, og derfor har vi også valgt å fokusere på enkel design, da ligger alle muligheter åpne. Vi setter pris på design som gir deg muligheter i stedet for begrensninger, ettersom alle hjem er like forskjellige som familiene som bor i dem, og det syns vi er verdt å ta vare på.

Rammene i vakker massiv furu er både flotte som enkle og naturlige rammer. Du kan også male og pynte rammen etter hjertens lyst, for få et personlig preg på speilet. Når du pynter rammen blir speilet i tre et helt personlig stiluttrykk, og er en kreativ måte å utnytte speilets mange funksjoner på. Speilene kan også henges opp, så de blir en naturlig forlengelse av for eksempel en kommode eller over en oppbevaringshylle i entréen – så kan du alltid dobbeltsjekke at klærne sitter som de skal på vei ut døren. På ungdomsrommet er speilet et must, så her finner du naturligvis også speil som passer der.

Speilene er lette å rengjøre med glassrengjøringsmiddel og kan holde glansen i årevis.